Cum Laude

akkoris

All that you can't leave behind

2007. november 08. 12:44 - borgatara

Az megvan, amikor mègy reggel meloba/suliba/haza bulibol/stb. es ulsz/allsz a metron/buszon/villamoson meredve bele a semmibe? Ne nezz ram, ne erj hozzam, egyedul vagyok, Egyedul Akarok Lenni.

Mert a reggel meg a tied.
Majd ha megerkezel.
Addig csak ugy jo egyedul...
NE NYOMJAD A KONYOKODET AZ OLDALAMBA BELE!!!

Az vagy, ami belul. Ez nem valtozik attol, hogy mar nem Pesten metrozol.

De amit igen: a reggeli. Persze ez itt nem "reggeli" ertelemben, hanem mint szocialis tevekenyseg.
Ahol azelott laktunk, nem volt reggelizos helyem, merthogy nem is volt olyan reggelkilencrejarokbeazirodaba-munkam, csak nyomi delutanos, meg alkalmi melok. Miota idekoltoztunk es pont sikerult ilyen csudi munkat is talalni, torzsvendeg vagyok az Evangelistiben. Ezt abbol lehet tudni, hogy elteszik nekem a csokis conchigliat es azt sem kell mondanom, hogy "cappuccino, grazie", meg egyaltalan semmitse, hanem mindjart a szocializacios reszre lehet atterni.
Az olyanoknak mint en, a "Hogyan inditsuk mosollyal a napot?" igenis letkerdes, mert egyebkent csak kurvaanyazas meg szentsegeles van, meg harcazelet es mire beerek a mhelyre mar letomeggyilkoltam fel Pokiot es Roma Yorkot. (Lasd fent.)

A kotelezo "ciao bella"-zas csak az elejen rohejes, asszem 7 honap mulva rakerdeztek a nevemre is... Aztan mikozben reggelizem a conchigliat (=kb 1/4 kakaos csiga) meg a cappucciot, olyan eszrevetlenul, jon a mosoly...
A reggelim kb 4X annyi ideig tart, mint az olaszoknak (tehat 4perc), ezalatt Luciano 5 nonek kacsintgatja el az aktualis reggeli himzettviragos bòkcsokrot, ebbol egy az a bajuszos neni, aki minden reggel elvitelre keri a cornettokat; GL pedig az aktualis eredmenyeket/bajnoksagi allast az utcasepro-osztaggal, a vizvezetekszerelovel es a szomszed hentessraccal is boven letargyalja.
Szerinted?

 

Szólj hozzá!
Címkék: mindennapok róma

A bejegyzés trackback címe:

https://borgatara.blog.hu/api/trackback/id/tr68222269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása