Cum Laude

akkoris

Pride and Prejudice

2008. július 06. 19:10 - borgatara

Olvasgattam a beszamolokat a budapesti gay pride-rol. Megfogott egy mondat, hogy aszondja:

...a melegeknek akár a maguk extremitásához is joguk kellene, hogy legyen...

innen

ez tetszik.  

Tegnap tengeren voltam. (Parton. Csak igy mondjuk, tudod, szleng vagy mi.)
Es ahova jarok mar evek ota ugyanaz a hely. Roma litoranea 8 cancelloja es 3 varcoja szabadstrand, legtobbjuk kiepitett baros-zuhanyzos-napagyberlos. A 3. varco azonban kulonleges. (Az utolso megallo a 07 Mare busszal ha mentek, a vegallomas elott. Settimo cielo - capocotta ez a neve.)
Szivarvanyszinu zaszlok fogadnak, es oriastukor, mielott leersz a partra. (Mashol ez nincs, csak itt erzik at a szukseget :)) Majd zene, de iszonyu jo. Van itt is zuhany, meg bar, meg napozoagyak. Egyedul jarok vagy 1-2 baratnovel, a fiukat eddig nem sikerult kicsabitani :) Nem is tudom leirni, valahogy mindig eltolt eletorommel az a hely... Tudod, amikor megerkezel valahova es raul a mosoly az arcodra es el sem hagy mig ott vagy. (raul a mosoly...jezusom)
Szoval tegnap voltunk, es kertunk napozoagyat mert iszonyu szel volt. Egy nagyon szimpi par melle telepedtunk, a szoke srac borzaszto edes volt, folyamatosan fotozta a parjat es bujt hozza; a barna meg hozott innivalot meg fagyit (nem nekunk). 
Mi neztunk a tengert es a felvonulast :) gyonyoru testu fiuk setaltak a parton, furdogatyo divatbemutato komolyan, lanyok meg topless - mert persze lanyok is voltak.
Szoval ez egy bekes hely. Egy igazi partizona, ahol barmilyen lehetsz, barki es barhonnan. Imadom. Talan az egyetlen hatrany, hogy a barban valamiert mindig utoljara kerulunk sorra...

Otthon is csak a tengerpart hianyzik? Miert nem lehetunk "csak" emberek, "minden körülményben"? 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borgatara.blog.hu/api/trackback/id/tr57556067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása