Cum Laude

akkoris

cáfolat

2008. október 30. 20:22 - borgatara

az ameriaki filmekben amikor iteletido van, a repteren csak rettego tekintetu utasokat latni, akik vonakodva sorolnak a kijaratok fel, mar ha el nem torlik az osszes jaratot, de ami felszall az is lezuhan.

A soros romai iteletido ugy nezett ki, hogy kimentek a kijelzok  Leonardo Da Vinci (Fiumicino) repter osszes terminaljan, a chek-in pultokbol vodorrel lapatoltak a vizet (tudjuk, kepzavar, koszi Báron); lezartak az egyik terminalt teljesen, mert elontotte a viz, zuhogott az elektronikus ellenorzokapuk feletti álmennyezetbol, valamint az uzletekben a tranzitvaroban, + bemondtak hogy a magasban is 160kaemperhas szel volt.

Ja, es nem voltak rettego tekintetu utasok, csak jolnvelten szentsegelo es foleg orulten telefonalo varakozok; nem toroltek jaratot es le se zuhant semmi. Bah, dogunalom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borgatara.blog.hu/api/trackback/id/tr62741236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása